Heerlijke Brabantse worstenbroodjes met 25 % korting!

Onze ambachtelijke banketbakker SANDER, een vakman pur-sang die vanaf 1 september al 25 jaar opgewekt en enthousiast de klanten van Patisserie De Rouw voorziet van de meest mooie banketproducten. Met zijn vakmanschap en enthousiasme voor het mooie patisserieproduct levert hij vele geluksmomenten voor de klant.

Ter gelegenheid van zijn aankomende 25-jarig jubileum kunt u hem op afstand feliciteren.

Kom vanaf vandaag naar ons winkelpand op de Kloosterstraat 1 in Vught. U kunt dan meteen 10 heerlijke Brabantse worstenbroodjes meenemen met 25 % korting (deze aanbieding geldt van 27 augustus t/m 2 september 2020).

Wilt u gebruik maken van deze aantrekkelijke aanbieding? U kunt ook online bestellen: webshop.derouw.nl
••

trots #25jarigjubileum #sander #banketbakker #bedanktsander #specialaanbieding #worstenbroodjes #omtevieren #bijzonder #dankbaar #patisseriederouw #felicitaties #vught #geluksmomenten #korting #25procentvoor25jaar #brabantseworstenbroodjes #voorjou