Wat een heerlijk zonnetje zo ineens! Wij krijgen helemaal zin in een lekker ijsje, jullie ook?

Wat een heerlijk zonnetje zo ineens! Wij krijgen helemaal zin in een lekker ijsje, jullie ook? En wisten jullie al dat we er nog 3 hele lekkere nieuwe smaakjes erbij hebben? Kijk maar snel op onze webshop of kom langs in ons winkelpand om te ontdekken welke smaakjes dat zijn 🍧
••
Laat het bezorgen, haal het op in onze winkel of rijd langs onze pick-up-point.

Benieuwd hoe? Kijk naar ‘Pick-up Point’ voor alle stappen op de webshop van de Rouw

patisseriederouw #derouw #vught #zonnetje #ijsjes #brabant #patisserie #lekkerweertje #gebak #treatyourself #chocolaterie #ambacht #lekkernij #coronamaatregelen #corona #desserts #voorjou #professionalchefs #Ambacht #familiebedrijf #webshop #pickuppoint #drivethru

fotografie