Patisserie de Rouw maakt een chocolade-zonde wel heel aantrekkelijk. De voortreffelijke chocolade wordt naast de bekende chocolade-bars nu ook in een handzame reep van 100 gram geproduceerd.
De repen kunnen voorzien worden van een custom-made banderole, ideaal dus als relatiegeschenk. Zoals we van De Rouw gewend zijn de smaken weer uitzonderlijk.
Bijvoorbeeld;
-de mooie chocoladereep met hartjes erop
-Nougat-Crisp-reep wit
-Hazelnoot-Melk-Reep
-Rijst-Crispy-Reep
-Chef’s Choice: Nougat-Crisp-Reep melk
-Noten-Melange-Reep
-Amandelgianduja-Reep
-Feuilletine-Dulcey-Reep
Keuze genoeg dus bij De Rouw. Zeg nou eerlijk; toch heerlijk om met al het lekkers van De Rouw naar huis te rijden en zelf alvast voor te proeven onderweg…..
De custom-made wikkels dienen minimaal 14 dagen van te voren besteld te worden. Interesse in de custom-made wikkels? Stuur ons dan een mail naar info@derouw.nl. Graag aangeven om hoeveel stuks het zou gaan, voor welke datum het nodig zou zijn.
••
Maak gratis en veilig gebruik van ons pick-up-point aan de zijkant van ons winkelpand.
Benieuwd hoe? Kijk naar ‘Pick-up Point’ voor alle stappen in de webshop.derouw.nl
Onze webshop is 24/7 geopend.
Laat het bezorgen, haal het op in onze winkel of rijd langs onze pick-up-point.
••
patisseriederouw #voorjou #sint
keeponsmiling #safetyfirst #foryoursafety #corona #covid_19 #veiligheid #derouw #voorjou #chocoladereep #vughtsehartverwarmers #hartverwarmend #liefvoorelkaar #patisserie #chocolaterie #nougatinespecialist #vught #brabant #specialisten #ambachtelijk #handgemaakt #artisinal #relatie #relatiegeschenk #lekkers #verwennerij #fotografie #schoencadeautjes
🎁🎁 #Sinterklaas #pietenhuis