Kennen jullie het lekkere VEGAN assortiment al?
Zoals deze heerlijke Vegan chocolate chip cookies op basis van lijnzaad, amandel, kokos en havermeel. Met chunks van pure chocolade. πŸ˜‹πŸ€Ž
Kennen jullie het lekkere VEGAN assortiment al?
Zoals deze heerlijke Vegan chocolate chip cookies op basis van lijnzaad, amandel, kokos en havermeel. Met chunks van pure chocolade. πŸ˜‹πŸ€Ž
Ontdek meer van onze vegan producten in de link hieronder of zoek de groene vegan stickers in ons assortiment in ons winkelpand. Uiteraard is ons personeel beschikbaar om te helpen mocht u er niet uitkomen of nog vragen hebben.πŸ™πŸΌ
https://derouw.nl/webshop/?page=/assortiment/veganistisch-assortiment
β€’β€’
vegan #assortiment #veganistisch #nietdierlijk #2021 #veganassortiment #vegangebak #vught #patisserie #derouw #voorjou #veganpastry #vegancookie #koekjes #gebak #gebakjes #vegankoekjes #vegetarisch #haver #kokos #amandel #chocolatechip #chocolatechipcookies