🍀🎉We are looking for passionated people🍀🥳
🍀🎉We are looking for passionated people🍀🥳Dit mooie, van een gewaardeerde klant, ontvangen bericht willen we graag met u delen.
Let wel: Het lukt zeer zeker niet altijd om zo goed aan een klantverwachting te voldoen. In deze blijkbaar wel👍Daar zijn we blij mee.
Dat motiveert ons enorm.

‘Beste Doris en beste Arthur,
Kort geleden had ik een feestelijke taart besteld. Welnu de taart zag er prachtig uit en de smaak grandioos. Maar waarom, was de taart feestelijk? Welnu, omdat jullie een totaalproduct verkopen.

Voor de winkel stond een rij en moest ik even wachten. Daar zei Lisa, dat mijn bestelling gereed werd gemaakt. Dat maakt het wachten anders, door de aandacht voel je je bijzonder.

Je voelt je ook gevleid als José je naam weet en zegt.En weer sta je op 1.

Vervolgens ben ik geholpen door een wel zeer vriendelijk meisje met een vlecht, of een staart in haar haar. Als een Arabische prinses had zij een mondmasker op. Heel charmant bood zij spontaan aan om met mij mee te lopen naar mijn auto om de bestellingen in te laden.

Jullie hebben het goed georganiseerd. Je haalt niet ‘zomaar’ je bestelling op, maar je wordt echt als een bijzondere klant behandeld. Of je nu voor € 5, of € 500 haalt. Top.

Met groet, een tevreden klant.’

#vacature #teamwork #motivatie #werkgeluk #werkplezier
#Vught #aandacht #liefde #oprecht #goed #willen #doen

Wie wil ons charmante verkoopteam op zaterdag versterken? Solliciteer online: www.derouw.nl

👍BECOME PART OF THE FAMILY❤️
….