Heerlijke VEGAN Japanse cake πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is een veganistische leefwijze heel goed te combineren met lekker eten. Vegans vermijden niet alleen vlees en vis, maar ook de producten die voortgebracht zijn door dieren, zoals zuivel en honing. Deze cake is gemaakt van havermout, suiker, vanillesuiker en frambozen. 🀩πŸ₯°πŸ˜‹
β€’β€’
Heerlijke VEGAN Japanse cake πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is een veganistische leefwijze heel goed te combineren met lekker eten. Vegans vermijden niet alleen vlees en vis, maar ook de producten die voortgebracht zijn door dieren, zoals zuivel en honing. Deze cake is gemaakt van havermout, suiker, vanillesuiker en frambozen. 🀩πŸ₯°πŸ˜‹
β€’β€’
vegan #cake #japanesecake #japanese #patisserie #derouw #gebak #pastry #pastrychef #pastrylove #pastrylife