Vaderdag 🥰 voor alle lieve papa’s, schoonvaders, stiefvaders, hondenvaders, kattenvaders, plantenvaders…álle vaders. In gedachten zijn we ook bij de vaders die niet meer onder ons zijn🤍🤍Ze verdienen allemaal een verwen momentje, vinden jullie ook niet? En wat beters dan iets heerlijks van De Rouw.. liefde gaat ten slotte door de maag toch?😉🍧🍰🎂🍦🥮🍩🍪🍫🧁🎂
••
Vaderdag 🥰 voor alle lieve papa’s, schoonvaders, stiefvaders, hondenvaders, kattenvaders, plantenvaders…álle vaders. In gedachten zijn we ook bij de vaders die niet meer onder ons zijn🤍🤍Ze verdienen allemaal een verwen momentje, vinden jullie ook niet? En wat beters dan iets heerlijks van De Rouw.. liefde gaat ten slotte door de maag toch?😉🍧🍰🎂🍦🥮🍩🍪🍫🧁🎂
••
patisserie #derouw #voorjou #vaderdag #papa #papas #vaders #lekkers #fathersday #fotografie