Hebben jullie onze prachtige etalage al gezien? 🤩

Met onze nieuwe heerlijke Madeleines, kunt u genieten van de meest authentieke Franse smaken bij u thuis. Onze Madeleines zijn gemaakt met de fijnste ingrediënten en zorgvuldig bereid door onze ervaren patissiers. Geïnspireerd door de Parijse patisserie, hebben wij verrukkelijke vullingen die uw smaakpapillen doen juichen. Of u nu gaat voor de zachte brownievulling, knapperige notencakevulling, frisse citroencake of delicate amandelcakevulling, er is voor elk wat wils.🥰
Maar dat is nog niet alles! Onze Madeleines zijn verfraaid met een dun omhulsel van de meest verfijnde chocolade – een perfecte combinatie van zoet en rijk. 😋 Het resultaat is een traktatie die u niet kunt weerstaan. Maak uw thee- of koffiepauze extra speciaal met een doosje van onze Madeleines en laat uw smaakpapillen kennismaken met de heerlijke smaken uit Frankrijk. Mis het niet!🤗
••
patisserie #derouw #voorjou #relaisdesserts #madeleines #chocolaterie #genieten #vught #pastrychef #pastryart

patisserie #derouw #voorjou #relaisdesserts #madeleines #chocolaterie #genieten #vught #pastrychef #pastryart