Madeleines
Met onze nieuwe heerlijke Madeleines, kunt u genieten van de meest authentieke Franse smaken bij u thuis. Onze Madeleines zijn gemaakt met de fijnste ingrediënten en zorgvuldig bereid door onze ervaren patissiers. 🤩 Geïnspireerd door de Parijse patisserie, hebben wij verrukkelijke vullingen die uw smaakpapillen doen juichen. 💕Of u nu gaat voor de zachte brownievulling, knapperige notencakevulling, frisse citroencake🍋, amarenecake of delicate amandelcakevulling, er is voor elk wat wils.
Maar dat is nog niet alles! Onze Madeleines zijn verfraaid met een dun omhulsel van de meest verfijnde chocolade 🍫- een perfecte combinatie van zoet en rijk. Het resultaat is een traktatie die u niet kunt weerstaan. Maak uw thee- of koffiepauze extra speciaal met een doosje van onze Madeleines en laat uw smaakpapillen kennismaken met de heerlijke smaken uit Frankrijk. Mis het niet!😋😋😋
••
patisserie #derouw #relaisdesserts #madeleines #frans #fransgebak #lekkernijen #genieten #vught #gevuldemadeleine