DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN...

Elke taart een kunstwerk. Proef de verfijnde vulling. Nieuwe smaken, nieuwe vormen, verrassend en speels. Ja, het swingt bij de Rouw.

Hippe bruidstaart

Deze vrolijke taart heeft een hippe, moderne uitstraling. Vulling: fijn amandelbeslag met vanille crème au beurre en stukjes frambozen. Het prachtige marsepeinen rozenboeket bovenop de taart maakt het geheel compleet.

Bekijk in de webshop

Wit gouden bruidstaart

Luxe taart met bijzonder chique uitstraling. Strak afgewerkt: witte ondergrond van fondant met gouden versierselen. De lekkere vulling bestaat uit lagen amandelbeslag met vanille crème au beurre en stukjes frambozen of aardbeien. Decoratie op deze taart is een prachtig gouden kroontje.

Bekijk in de webshop

Witte bruidstaart

Luxe taart met bijzonder chique uitstraling. Mooi afgewerkt: witte ondergrond van fondant/icing met witte versierselen. De lekkere vulling bestaat uit lagen amandelbeslag met vanille crème au beurre en stukjes frambozen en/of aardbeien. Decoratie op deze taart is een boeket van marspeinen rozen.

Bekijk in de webshop

Klassieke bruidstaart

Een interieur van gelaagd gebak met slagroom- en vruchtenvulling. Afgedecoreerd met een dun laagje marsepein en prachtige marsepeinen rozen. De klassieke bruidstaart is vrijwel in elke kleur marsepein te vervaardigen. Afhankelijk van het aantal te verwachten personen is de taart van één tot zeven etages te verkrijgen. (Op de foto gedecoreerd met zwanenpaar)

Bekijk in de webshop

Zwart-witte bruidstaart

Luxe taart met bijzonder chique uitstraling. Strak afgewerkt: witte ondergrond van fondant met zwarte versierselen. De lekkere vulling bestaat uit lagen amandelbeslag met vanille crème au beurre en stukjes frambozen of aardbeien. Decoratie op deze taart is een prachtig wit kroontje.

Bekijk in de webshop

Zilveren bruidstaart

Deze taart heeft een waanzinnig mooie uitstraling. Zilver en wit. Tijdloos. Deze taart is gevuld met een heerlijke vanille crème au beurre tussen lagen amandelbeslag en stukjes aardbeien- of frambozen. De decoratie bovenop de taart is een prachtige, witte strik.

Bekijk in de webshop

Champagne bruidstaart

De taart bestaat uit een verfijnde mousse van champagne met een vulling van frambosecrèmeaux. De taart is afgewerkt met aan de zijkant chocolade galetten, bovenop staafjes meringue en prachtige marsepeinen rozen. Deze taart is alleen in de kleur ivoor te bestellen. Bovenop de taart kunt u kiezen voor de volgende taartdecoraties: Plastic bruidspaar, chocolade zwanenpaar, chocolade ringen, chocolade bruidspaar of een boeket van marsepeinen rozen.

Bekijk in de webshop

Pierrot bruidstaart

De pierrotbruidstaart bestaat uit een vulling van vanillemousse met een heerlijke frisse compote van rood fruit. Omhuld in witte chocolade, afgewerkt als Pierrotkraag heeft deze taart een bijzonder feestelijke uitstraling. Deze taart kan in diverse kleuren afgewerkt worden. Op de foto is de taart afgewerkt met een bruidspaar van chocolade.

Bekijk in de webshop

PROEFMOMENT

U kunt online een afspraak inplannen om de taart te komen keuren. Dit kan in ons bruidstaartenatelier op een dag van uw keuze tussen 13.00 en 15.00 uur. De afspraak is in ons bruidstaartenatelier aan de Kloosterstraat 1 in Vught en zal circa 20 minuten duren.

Na uitleg van de mogelijkheden zal de verkoopdame met u beide een vrijblijvend gespreksverslag invullen. Deze kunt u vervolgens gebruiken om, indien gewenst, de definitieve bestelling bij ons te plaatsen, rechtstreeks via bijvoorbeeld onze Webshop dan wel via uw restaurateur of cateraar.

U kunt via het formulier een reservering plaatsen voor uw proefmoment. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

onze planning voor juli 2021

Klik op een vrije dag om een afspraak te maken.
 
MDWDVZZ
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
MDWDVZZ
1 juli 2021
11:00
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
12:45
13:00
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45

S.v.p. controleer de details van de afspraak en bevestig: