De Rouw weer beste bakker De Telegraaf 10 april 2008. Proficiat!!!

Vandaag staat het team van De Rouw in de Telegraaf.

‘Eigenaren Arthur en Doris de Rouw (l.) van patisserie De Rouw uit Vught glimmen van trots nadat hun zaak is uitgeroepen tot Banketbakkerij van het Jaar. De patisserie heeft haar naam en faam weer waargemaakt, want het is de tweede keer dat het Brabantse bedrijf deze eer te beurt valt. De jury prees de winaars onder meer met de woorden: `Hier ademt alles passie, kwaliteit, vakmanschap en ondernemingszin.`Hoewel de eigenaren er vooraf stiekem wel op hadden gerekend dat ze zoudenw innen, was de vreugde er niet minder om. Arthur de Rouw direct na de bekendmakingL ‘Hoe dichterbij de prijsuitreiking, hoe meer ik `m begon te knijpen. Maar dit is prachti. ‘De bakkerij Nijstad uit Leeuwarden odie door de jury werd geroemd om zijn vakmensen, presentatie en producten.’ dit is de tekst uit de telegraaf

Patisserie de Rouw voor de 4de keer Beste van Nederland

Tijdens een prachtige show gepresenteerd door Toine van Peperstraaten, guestspeaker Fobbe de Haan en Henk Gemser werden de winaars bekend gemaakt. Ambassadeur van de brood- en banketbakkerij Sven Kramer was er ook bij.

De Rouw won met een groot verschil van de nummer 2 uit Leeuwarden. 962 punten tegenover 894. Hierbij een uitsnede uit het juryrapport:

`De kunstenaars van De Rouw beoefenen l `art de la Patisserie tot in de finesses. Hier ademt alles passie, kwaliteit, vakmanschap en ondernemingszin. Zelfs de website doet ware connaisseurs al watertanden. En dat geldt evenzo voor het schitterende open atelier waar dagelijks sublieme bruidstaarten over de werkbank gaan. De medewerkers leveren de maximale inspanning om klanten memorabele momenten van opperst genot te bieden.

Zoals een schilder met zijn ogen half dicht zijn schilderij keurt, zo keuren de patissiers hun producten tot in de details. En zo vormen en toetsen deze ondernemers alle elementen van hun bedrijfsvoering tot aan hun toekomstvisie toe. De Rouw, een adembenemende pas de deux de la Patisserie`

We zijn trots op deze woorden maar waar we zeker zo trots op zijn: dat zijn al onze medewerkers zonder hen komen we niet ver. Dames en Heren medewerkers: Heel erg bedankt. Arthur en Doris

Belgische collegaondernemers op bezoek bij De Rouw

Een unieke kans voor veertig deelnemers In plaats van in een school te komen demonstreren stelt Arthur De Rouw een programma voor in zijn bedrijf in Vught. Meerdere medewerkers demonstreren op hetzelfde ogenblik maar op verschillende plaatsen een onderdeel van het programma in de moderne, kraaknette en efficiënt ingerichte werkplaatsen van Patisserie de Rouw. Onder leiding van de heer en mevrouw De Rouw volgt daarna een bespreking waarbij alle aspecten van het bedrijf toegelicht worden.

Programma. 1. demonstratie. – Koken van diverse interieurs. – Diverse beslagen bereiden. – Monteren van mousses en gebakjes. – Afwerken van dessert en gebak. – Airbruchen. – Groot assortiment pralinevullingen koken en storten. – Bruidstaarten garneren. – Marsepein decors en bloemen. – Pierrotkragen steken. – Maken van chocoladedecors en chocolade bruidsparen. – Automatisering 2. gespreksforum.

Leerlingen De Rouw vallen aardig in de prijzen!!

5 leerlingen van Patisserie de Rouw namen deel aan verschillende schoolwedstrijden. Zij hebben allemaal een 1e prijs behaald! We zijn trots op de inzet van deze jongens en uiteraard ook enorm trots op de behaalde resultaten!

Jeroen Kemps heeft de titel: `Kampioen Zuid-oost allround banketbakker` behaald. Abdessamad mag zich `Kampioen Zuid-oost Banketbakker`noemen. Olivier vd Vondervoort is Kampioen Oost banketbakker en Don Frederiks is Kampioen Regio Noord-West Allround Banketbakker.

Fijne Feestdagen

Komt u maandag ook naar onze mooie Kerstman kijken? Wenst u graag in contact te komen met deze lieve kerstman mail ons dan even naar info@derouw.nl/old

Fijne Feestdagen tegewenst en voor 2008 veel geluk en gezondheid.
Dit wensen u de Kerstman, familie De Rouw en uiteraard alle medewerkers

Publieksprijs voor Lekkerste Bonbon van Nederland 2007

Op de Magriet-Winter-Fair werd de winnaar bekend gemaakt. Wilt u de bonbon eens proeven? Kom dan een dezer dagen in de winkel keuren.

De ingeleverde De Rouw-bonbon is een bonbon gemaakt van heerlijke pâte met daarin stukjes pinda, daarop ligt een laagje caramel met gezouten boter. Door de toevoeging van vanille en zout krijgt deze bonbon een uitzonderlijk lekkere smaak. Jan Willem Jansen is inmiddels al 9 jaar werkzaam bij de Rouw, deze prijs vormt een bekroning op zijn werk als Chocolatier.

Workshops

Hieronder kunt u een overzicht van de voorlopige data vinden. Schikt u een bepaalde datum en wilt u meedoen? Dan zou u telefonisch contact op moeten nemen met onze verkoopdames 073-6561463. Zij noteren dan uw adresgegevens en het gewenste aantal personen in de computer. De cursussen vinden in principe altijd zaterdags tussen 13.00 – 17.00 uur plaats. We behouden ons het recht voor, de dagen en de tijden te kunnen wijzigen.

Januari: 19/26 januari 2008

Februari 9/23 februari 2008

Maart: 15/29 maart 2008

April: 26 april 2008

Mei: 3/17 mei 2008

Juni: 7/14 juni 2008