Helemaal happy: Ger en Claudia

Als banketbakker heb je een dankbaar vak: Je kunt mensen laten genieten van een heerlijk product dat met veel zorg en aandacht gemaakt is.
Bijzonder leuk en buitengewoon motiverend ervaren we dan ook de reactie van het bruidspaar:
Waarvoor onze hartelijke dank!

Beste heer/mevrouw,
We hebben afgelopen vrijdag een onvergetelijke dag gehad!
Bedankt voor jullie heerlijke bijdrage aan deze dag, en natuurlijk wat foto’s van ons aan ’t genieten van de bruidstaart.
lieve groeten,
Ger & Claudia

Follow & Retweet, webwinkel en innovatie

Patisserie de Rouw streeft naar kwaliteit, niet alleen in haar producten maar ook in de communicatie met haar klanten. Bij Patisserie de Rouw staat innovatie hoog in het vaandel, daarom lanceren wij vandaag onze eerste actie via Twitter. Met deze actie willen we een aantal klanten verrassen met een cadeaubon en iedereen kennis laten maken met onze prachtige nieuwe website en webwinkel.

Follow & Retweet
Bezoekers van onze website en  volg ons via  Twitter: Twitter account @deRouw

Via ons Twitter account blijft u uiteraard op de hoogte van de laatste nieuwsartikelen en aanbiedingen maar geven we u ook een kijkje in de keuken. Wilt u direct meedoen? Volg ons dan via de onderstaande knop op Twitter en onze actie met uw vrienden op Twitter.

Webwinkel
Recentelijk hebben we tevens onze webwinkel geopend. Onder veel belangstelling opende we onze digitale winkeldeuren waar we u ook online willen voorzien van de heerlijkste bonbons, gebakjes, taarten en relatiegeschenken. Zo kunt u op ieder moment eenvoudig uw bestelling doorgeven en deze afhalen of laten bezorgen door een van onze bezorgers.

Patisserie de Rouw-moment
Dagelijks creëren wij bij u met onze producten speciale momenten zoals bij trouwerijen, verjaardagen, feestjes, communies en vele andere momenten. Patisserie de Rouw is erg benieuwd naar úw moment en nodigt u uit anderen te inspireren op onze Facebook pagina door uw foto’s van úw Patisserie de Rouw-moment te uploaden.

Zoals u ziet streeft Patisserie de Rouw ook naar kwaliteit in innovatie en communicatie. Heeft u vragen? Dan nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen of ons een tweet te sturen naar @deRouw op Twitter.

Bruidstaarten uit Vught

Heeft u de prachtige bruidstaarten van Patisserie de Rouw al gezien?
Kijk maar eens op de site:
http://www.derouw.nl/old/bruidstaarten
en laat je verrassen.

Coole bedrijven die je gezien moet hebben…

‘Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Patisserie de Rouw’ zo schrijven ze het bij Arnhemsmeisje.nl en dat vinden we heel leuk. kijk maar eens:

Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Patisserie de Rouw


In Brabant weten ze wel hoe ze moeten bakken (niet voor niets komt de Bossche bol ervandaan). Ah, mensen van het goede leven. De in Vught gevestigde Patisserie de Rouw bijvoorbeeld, bestaat al 50 jaar en maakt al jaren met veel passie & creativiteit het heerlijkste gebak. Bruidstaarten in felle kleuren, de mooiste boltaartjes, macarons, hun beroemde dagverse worstenbroodjes, heerlijke bonbons en chocoladerepen en nog veel meer Je wordt meteen vrolijk van een kijkje op de site.

Bovendien hebben ze misschien wel ‘t leukste cadeau dat je ooit aan een bruidspaar (of wie dan ook) kunt geven: een van top tot teen gevulde candybox. Met daarin macaronlolly’s (wow!), bonbons, mergpijpjes, stroopwafeltjes en meer. Ont-zet-tend feestelijk. Da’s toch geweldig? Gewoon online te bestellen in de webshop van Patisserie de Rouw (ze bezorgen alleen in Vught en omgeving, dus woon je daarbuiten, dan moet je even langs). Die webshop, die is sowieso een feestje als je nog een lekker cadeau zoekt om iemand blij mee te maken.

Yep; hier snappen ze ‘t. Helemaal.
Meteen bestellen dus, die candybox. En vooruit, nu we er toch zijn; dan ook nog een lekker gebakje erbij. Happy days! http://webshop.derouw.nl/old/

Kunst van chocolade

VUGHT – Het is weer eens wat anders: kunst van chocolade. Het was enige tijd te zien in het Atelier Van Loon & Simons aan de Taalstraat in Vught.

Bij de nieuwe tentoonstelling van het atelier is ook werk te zien van de Vughtse Patisserie De Rouw. `Zoals een schilder met zijn ogen half dicht zijn schilderij keurt, zo keuren de patissiers van De Rouw hun producten tot in detail`, wordt het werk aangeprezen. `Arthur de Rouw en zijn medewerkers hebben het vakgebied verheven tot kunst`.

De nieuwe expositie biedt tevens sculpturen van Karin van de Walle en schilderijen van Marta Jedrysko. De openingsdag is zeer druk bezocht.

De Rouw voert duurzaamheid door in Wagenpark

Afgelopen maand heeft Patisserie De Rouw uit Vught een nieuwe Mercedes-Benz Vito 113 CDI in gebruik genomen. Deze Vito werd ter vervanging van de oude Vito aangeschaft en wordt net als zijn voorganger ingezet voor de bezorging van de ambachtelijke producten van de patisserie.

De bezorging van de met zorg bereide taarten en andere delicatessen houdt Patisserie De Rouw in eigen hand. Hiervoor heeft men een eigen bezorgdienst met een wagenpark van drie bestelwagens waaronder twee Mercedes-Benz Vito’s die de producten tot ver buiten de Brabantse regio afleveren. Ter vervanging werd afgelopen maand een nieuwe Mercedes-Benz Vito 113 CDI in gebruik genomen. De Vito van de nieuwe generatie wordt aangedreven door een zuinige en schone viercilindermotor. In combinatie met de nieuwe ECO Gear versnellingsbak is de bestelwagen nog duurzamer.

Patisserie de Rouw op het podium tijdens de wedstrijd Beste Brabantse Worstenbroodje 2010

Met een gemiddeld cijfer van 7,4 heeft Patisserie De Rouw uit Vught de derde plaats veroverd in de strijd om het Beste Brabantse Worstenbroodje. De wedstrijd werd op 19 oktober jongstleden gehouden op het Cingel College in Breda. Ambachtelijke bakkerondernemers streden om deze prestigieuze titel.

“Jeetje, dit had ik absoluut niet verwacht”, vertelt Doris de Rouw. “Als je als patisseriezaak meedoet aan deze wedstrijd ben je toch een buitenbeentje. Wij krijgen van onze klanten veel complimenten over het worstenbroodje dat we maken. Dat heeft ons doen besluiten om mee te doen. En dan een derde plaats halen is fantastisch. Ik ben echt heel trots!”

Het verschil in de top drie was klein. Uiteindelijk was het Bakkerij Leo van Dongen die met een gemiddelde van 7,7 de nummers twee (7,6 gemiddeld) en drie (7,4 gemiddeld) net achter zich liet.

Jury
De vakjury bestond deze middag uit vakdocent Martien Verheijen van ROC Eindhoven en de Bredase slagerondernemer Jan van Beijsterveldt. Naast de deskundige vakjury was er een consumentenjury aanwezig die bestond uit Ad Romijn, journalist van Brabant10, Mandy Vink, eigenaar van restaurant Chocolat en Hotel Bliss en Marlies Dreessen, directeur van VVV Breda. Bas Barten, vakdocent Brood & Banket op het Cingel College, nam de taak van juryvoorzitter op zich.

Juryvoorzitter Bas Barten gaf aan dat het niveau van de wedstrijd erg hoog was. “Met name in de top zes waren de verschillen bijzonder klein. Je ziet dat er veel aandacht aan het product is gegeven. Er is veel getraind om het perfecte Brabantse worstenbroodje te maken.”