ONZE WINKEL

In onze winkel treft u vers bereide producten uit ons assortiment. Dagelijks bereiden wij voor u vers diverse taarten, gebakjes, chocolade, zoutjes en andere producten uit ons assortiment. Onze medewerkers kunnen u assisteren bij het maken van de perfecte keuze. Wilt u er zeker van zijn dat wij uw product voor u op voorraad hebben? Bestel dan vooraf in onze Webshop en haal uw bestelling op bij ons Pickup Point.

FACILITEITEN & BEREIKBAARHEID

De winkel is gelegen aan de rand van het centrum van Vught. Bij een bezoek aan onze winkel kunt u gratis in de straat bij onze winkel parkeren, let hierbij wel op uw parkeerschijf. In onze winkel kunt u gratis gebruik maken van WiFi en de winkel beschikt over airconditioning. De winkel is grotendeels toegankelijk met een rolstoel en onze medewerkers assisteren u graag indien nodig als u de producten wenst te bekijken.

Pickup Point: Online bestellen en snel ophalen

Voor klanten die online hun bestellingen plaatsen in de Webshop bieden we tevens naast onze winkel een Pickup Point. Hier kunt u uw bestelling direct ophalen voor het geval dat u een keer geen tijd heeft om onze winkel te bezoeken.