Onze winkel

In onze winkel treft u vers bereide producten uit ons assortiment. Dagelijks bereiden wij voor u vers diverse taarten, gebakjes, chocolade, zoutjes en andere producten uit ons assortiment. Onze medewerkers kunnen u assisteren bij het maken van de perfecte keuze. Wilt u er zeker van zijn dat wij uw product voor u op voorraad hebben? Bestel dan vooraf in onze Webshop en haal uw bestelling op bij ons Pickup Point.

Bezoek ons  op de Kloosterstraat 1, 5261 CT Vught

Faciliteiten & bereikbaarheid

De winkel is gelegen aan de rand van het centrum van Vught. Bij een bezoek aan onze winkel kunt u gratis in de straat bij onze winkel parkeren, let hierbij wel op uw parkeerschijf. In onze winkel kunt u gratis gebruik maken van WiFi en de winkel beschikt over airconditioning. De winkel is grotendeels toegankelijk met een rolstoel en onze medewerkers assisteren u graag indien nodig als u de producten wenst te bekijken.

Pickup Point

Als u een bestelling plaatst in de Webshop van Patisserie de Rouw en direct betaalt met iDEAL kunt u direct aangeven op welke dag u uw bestelling wilt afhalen. Op de afgesproken dag kunt u parkeren bij ons Pickup Point aan de zijkant van onze winkel aan de Kloosterstraat 1 in Vught waar u direct uw bestelling kunt ophalen. Zo hoeft u niet te wachten en bent u snel weer onderweg.