Aanbieding van de week

Daddy Rocks  per verpakking € 9,95

Zes kleine, heerlijke Nougatrepen.

Smaken: Koffie-Montelimar, Nougat-Montelimar en Amandelbrulee.

Deze aanbieding is geldig van 22-05-2020 t/m 27-05-2020.

Geldig t/m 27 May 2020

Bijzondere Moederdag

Verwentas € 15,00

Gevuld met Aardbeien Confiture, Vughtse

Lichtgewichtjes/crackers en een heerlijke

Chocolade Hartjesreep

De Rouw Patisserie denkt met je mee tijdens Moederdag! …jouw cadeau is vast net zo leuk als je het op anderhalve-meter afstand geeft ;–) ..of laat geven

In deze bijzondere tijd willen we onze moeders zeker niet vergeten en lekker in het zonnetje zetten. Hierbij enkele tips met de lekkerste bestsellers tijdens Moederdag.
We zijn benieuwd welke keuze je maakt en waarmee je je moeder laat weten hoe zeer je haar waardeert!

Speciaal voor de bijzondere Moederdag 2020:
Dé Moederdag Verwentas 2020
(gevuld met Aardbeien Confiture, Vughtse Lichtgewichtjes/crackers en een heerlijke chocolade Hartjesreep) voor slechts 15.- euro! Speciale verwenprijs.

Bijzonder belangrijk:
Kies voor de gratis optie een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke boodschap en maak je Moederdag cadeau hiermee af.

Je kunt het tasje uiteraard ook met andere zoete producten van de Rouw laten vullen:
Zoals Dikke-kus-bonbons, de heerlijke hartenbonbons of een prachtige tulp van chocolade:

Bring me to the sweetest mom-tas;
=gratis en lege tas, nog door jou te vullen….
https://derouw.nl/webshop/?page=/assortiment/moederdag-tulpen/gratis-lege-tas-bring-me-to-the

-Dikke kus bonbons
-Vughtse hartverwarmers, een ‘all time favorite’

Altijd goed voor als je een ‘veilige’ keuze wilt maken:
-Ga je op raamvisite en wil je dit Verwentasje zelf aan het raam hangen?
-Kom je het tasje bij ons in de winkel of bij het pick-up-point halen?
-Wil je het laten bezorgen? Dat kan ook.

Bestel online

Verras je moeder of laat je verrassen door je kinderen 😉
Wist je dat je een wishlist kunt maken door de links door te sturen naar je kinderen?

Dat kan handig zijn om mensen te tippen die je willen verwennen.
Stuur de link door naar je kinderen:
https://derouw.nl/webshop/?page=/assortiment/moederdag-tulpen

Fijne Moederdag gewenst.

GOLDEN TICKET?! Greetings to you, maybe the lucky finder of the Golden Ticket?

GOLDEN TICKET?!

Greetings to you, maybe the lucky finder of the Golden Ticket?

Vind eerst de ‘golden-ticket’/Golden-creditcard in één van de charming-chocolate-bonbondoosjes van Patisserie de Rouw en geniet daarna tegen inlevering van deze golden creditcard van een heerlijke treatment bij en aangeboden door Theskininstitutebyzizi

In tien van de CHARMING-CHOCOLATE-bonbondoosjes zit de komende 14 dagen een golden creditcard van the Skin Institute verstopt. Bent u de gelukkige die een golden creditcard weet te bemachtigen? Dan krijgt u een uitgebreid verwenmoment met een heerlijke treatment bij the Skin Institute.

Direct bij DeRouw om de hoek op de Dorpsstraat in Vught.

 

Charming Chocolate: geniet van heerlijke pure chocolade, zonder suiker en lactose, terwijl u uw huid een ‘boost’ geeft. Deze bijzondere creatie is vanaf nu verkrijgbaar bij Patisserie de Rouw & the Skin Institute. Profiteer ervan: de Charming Chocolates ter introductie (tot 22-02-20) €17,95 

…with a golden ticket, it’s a golden day…

#Vught #derouw #charming #chocolate #leontineborsato #theskininstitutebyzizi #win #beautiful #beauty #gracefully #aging #youmustcometothefactory #winactie 

YOUTH KNOWS NO AGE

‘Een heerlijke bonbon van pure chocolade die ook nog eens bijdraagt aan verjonging van je huid, te mooi om waar te zijn?’

Leontine Borsato neemt eerste gracefully-aging bonbon Charming Chocolate van De Rouw x The Skin Institute in ontvangst.

Steeds meer consumenten proberen hun leefstijl in het teken van gezondheid te stellen. Onderdeel van een gezonde(re) leefstijl is gezonde voeding. De gracefully-aging bonbon is hierop het eerste antwoord van Patisserie de Rouw en The Skin Institute.

De charming-chocolate-bonbon is vanaf aankomende week bij DeRouw in de winkel offline en ook online alsook in de boutique van The Skin Institute verkrijgbaar.

Leontine Borsato kwam naar Patisserie De Rouw in Vught om daar het eerste exemplaar van de allernieuwste bonbon de Charming Chocolate, een creatie van pure chocolade en huidverbeterende ingrediënten , zonder suiker en lactose, in ontvangst te nemen. De samenstelling van de bonbon draagt bij aan de schoonheid -de graceful-aging- van de huid. Hoe fijn is het om te genieten van heerlijke chocolade en tegelijkertijd je huid een ‘boost’ te geven, zonder je daarbij schuldig te voelen? Het lijkt te mooi om waar te zijn…..

Arthur de Rouw is er samen met Zizi van Heemst, eigenaresse van The Skin Institute in Vught in geslaagd een bonbon te ontwikkelen die bijdraagt aan een mooie gezonde huid. In de bonbon is naast pure chocolade een huidverbeterend ingrediënt van Zizi verwerkt. Zoals we gewend zijn van Patisserie de Rouw is de smaak van dit product wederom subliem. Niets doet vermoeden dat dit een functionele bonbon is.

De filosofie van Patisserie de Rouw en The Skin Institute hebben veel raakvlakken. Dat maakt de samenwerking extra speciaal. The Skin Institute staat voor Love, Personal en Attention. Zizi wil vrouwen in hun kracht zetten en hun eigen schoonheid laten herontdekken; Gracefully aging met zelfvertrouwen. ‘Dat is waar ik gelukkig van word,’ zegt ze.  Patisserie de Rouw streeft dagelijks naar hoge kwaliteit, creativiteit en service. Mensen laten genieten van smakelijke producten die met zorg gemaakt zijn.

In Charming Chocolate komt het beste van twee werelden samen.

Het team van de Rouw blijft continue bezig met innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten en speelt hiermee in op de veranderende vraag in de markt. Laat u zich verrassen, binnenkort ook meer informatie over bijvoorbeeld smakelijke vegan producten…

Kerst bij Patisserie De Rouw; ambachtelijk Brabants met internationale allure. Zie het filmpje…

Alleen eerlijke en pure ingrediënten staan garant voor de ultieme smaakbeleving van het assortiment van De Rouw. Perfectie is de norm bij De Rouw. Perfectie zit ‘m in de finesse, maar ook in de klassieke smaak in het moderne jasje. Steeds dat onverwachte, altijd dat nieuwe. Dat maakt de klasse van De Rouw. De Rouw is trendsetter in betaalbare patisserie en chocolaterie van het hoogste niveau. Kerstcollectie 2019: kijk de film

Geniet van heerlijke Banket-Sinterklaas-Tradities. Mooi in beeld gebracht op NPO2 bij binnenstebuiten
Vught wordt steeds mooier. Heeft u de uitzending gisteren op NPO2 gezien? Kijk naar een mooi Kijk naar een mooi familiebedrijf.
Kijk naar de mooie en ambachtelijke Sinterklaas-banketproducten.
Kijk naar het ‘Bonjour-momentje‘ en geniet van de enthousiaste vakmensen bij familie de Rouw.
Met dank aan Ramon Brugman en zijn team voor de mooie film. #Vught #Ambacht #familiebedrijf #traditie #Sint #binnenstebuiten #Sinterklaas #patisserie
We hebben een primeur!

 

We hebben een primeur!

Komt u naar de Herfstproeverij 2019 dan kunt u als eerste in Nederland genieten van een ambachtelijk vervaardigd room-ijsdessert in glas van Patisserie de Rouw. Onze dochter Lisa heeft in het afgelopen jaar het ijsbereiders-vak opgedaan in Italië en Frankrijk. Zij (en wij als trotse ouders) wil(len) u graag een smakelijke ijs-tasting hiervan aanbieden, dit tijdens de herfstproeverij 2019 in de Bossche vakschool. 

Herfstproeverij 2019
Datum: 31 oktober 2019
Aanvang: 18:00 uur (tot 21:30)
Locatie:  Bossche Vakschool, Hervensebaan 5, 5232 ‘s-Hertogenbosch
Kaarten: € 50,00 (incl. eten en drinken)
Bestellen op: www.herfstproeverij.nl

Wij heten u van harte welkom op 31 oktober op de Bossche Vakschool!
Nieuwsgierig geworden naar deze avond en hoe u kunt deelnemen of de goede doelen kunt steunen?

 

Proef de herfst!
Op 31 oktober a.s. organiseert de Lionsclub ‘s-Hertogenbosch, in samenwerking met de Bossche Vakschool, de tweede editie van haar herfstproeverij. Een avond waarbij de gasten kennis maken met de professionals van morgen;  onze “slimme handen”. Leerlingen van het vmbo, nemen u mee in de wereld van techniek, zorg, dienstverlening en horeca. Zij laten u zien en letterlijk proeven wat hen zo trots maakt. Er worden presentaties georganiseerd waarin leerlingen u meenemen in hun specialisatie.

Een avond waarbij twee lokale goede doelen centraal staan.
Het Lionsconcert; een unieke avond uit voor de ouderen van ‘s-Hertogenbosch e.o. En daarnaast “Grenzeloos vmbo”. Een fonds wat leerlingen van het vmbo in staat stelt deel te nemen aan internationale excursies, ook als daar thuis niet de middelen voor zijn.

Een prachtige avond dus, waar u uw netwerk kunt ontmoeten en uitbreiden. En waar de ontmoeting tussen jong en (iets) oud(er) centraal staat. Alles onder het genot van een heerlijk diner en een voortreffelijk glas wijn.

Het 7-gangen-walking diner-menu bestaat (in het kort) uit:
1) Gerookte zalm….
2) Kalfslende….
3) Gevogeltebouillon…
4) Geroosterde Pompoen….
5) Rundersucade….
6) Het dessert zal verzorgd worden door Patisserie de Rouw
7) Koffie verzorgd door barista van de Laat koffie en friandises van Patisserie de Rouw

Komt u ook?
Voor slechts 50 euro per persoon kunt u van deze geheel verzorgde avond genieten. Inschrijven kunt u hier.

Meer weten?
Wilt u meer weten, kijk dan op onze website: www.herfstproeverij.nl. Kaarten bestellen en betalen gaat heel eenvoudig via de website. U kunt met credit card of ideal afrekenen. De kaarten ontvangt u direct digitaal per email. En let op: vol = vol!

www.herfstproeverij.nl of mail naar herfstproeverij@gmail.com

 #herfstproeverij #bosschevakschool #denbosch 

Komt u met uw bedrijf?
Voor uw onderneming is het mogelijk om een factuur te krijgen. Uiteraard is het nog mogelijk om uw bedrijf aan te melden